Preview Mode Links will not work in preview mode

VELKOMMEN TIL DET 3. HJUL

Nov 13, 2019

Vi kigger tilbage på året der gik og sætter fokus på, hvornår vi har ramt rigtigt i vores forudsigelser, og hvornår vi har skudt helt ved siden af. I dette andet af i alt tre afsnit retter vi vores blik mod danskerne og vores optaktsafsnit om selvsamme fra vores opstartsæson.


Nov 6, 2019

Vi kigger tilbage på året der gik og sætter fokus på, hvornår vi har ramt rigtigt i vores forudsigelser, og hvornår vi har skudt helt ved siden af. I dette første af i alt tre afsnit retter vi vores blik mod transfers og vores optaktsafsnit i opstartsæsonen

 


Oct 30, 2019

The Boss, The Badger, Bernard Hinault. Nu kunne vi ikke trække den længere. Meritterne skal frem og den legendariske franskmand skal hyldes hos Det 3. Hjul. Mon han kan snige sig ind i vores top 10?


Oct 9, 2019

Årets sidste monument og dermed også årets sidste løbsoptakt fra Det 3. Hjul. Der bliver kigget nærmere på de andre italienske optaktsløb for at blive klogere på, hvem der stadig har holdt formen ved lige så sent på sæsonen.


Sep 25, 2019

 

Det er blevet tid til anden del af vores dækning af VM i Yorkshire. Nu gælder det så selve linjeløbet, og det fejrer vi ved at vurdere det nuværende styrkeforhold og give vores bud på en evt. top 3.