Preview Mode Links will not work in preview mode

VELKOMMEN TIL DET 3. HJUL

Oct 1, 2020

Vi sætter hold til årets første etape af Giro d'Italia og kigger nærmere på, hvilke ryttere som generelt kan vise sig at være fornuftige køb i løbet af etapeløbet. 


Oct 1, 2020

Vi har forkortet den typiske tre-trin-raket og skåret ind til benet med to optaktsafsnit. I første omgang kigger vi nærmere på årets kandidater til at vinde den lyserøde førertrøje.


Sep 8, 2020

Vi tager temperaturen på årets første uge af Tour de France og kigger nærmere på, hvor løst og fast trøjerne egentlig sidder fast på de nuværende frontløbere.


Aug 27, 2020

Vi har været gennem diverse trøje-favoritter i årets Tour de France, og afslutter vores fire-trins-raket med en optakt til de spilleglade cykelnørder rundt omkring i landet. Vi har lavet et særafsnit med fokus på taktik og gode tips til Tourspillet på Holdet.dk, og så har vi for sjov forsøgt at sætte et...


Aug 27, 2020

Kan Bernal gentage succesen, er Roglic mere skadet end som så, eller kan Pinot endelig give Frankrig noget at juble over? Det kigger vi selvfølgelig nærmere om, når vi i årets sidste trøjeoptakt til Touren kigger nærmere på de forskellige kaptajner i årets voldsomt stærke felt.